Over

Uw gevelbeplating specialist in Rotterdam

Een bedrijfspand is het visite kaartje van uw bedrijf. Deze moet dus ook representatief zijn voor uw klanten. Vaak zijn de kleuren vaal geworden of heeft er een ander logo op de gevel gestaan welke nog zichtbaar is. Pctcoatings renoveert verouderde gevels zodat ze er weer als nieuw uitzien. Ook kan een totale nieuwe uitstraling gegeven worden door een nieuwe huisstijl. laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw pand.

Ook voor binnen kunt u terecht bij pctcoatings. Of het nu gaat om latex spuiten, kozijnen of trappen bij ons kunt u voor alles terecht. Wij werken met de meest moderne en milieuvriendelijke producten. Daarnaast passen wij nanotechnologie toe op kozijnen, op RVS delen, op auto’s en op boten. Met de speciale nano-producten is de oorspronkelijke kleur en glans weer helemaal terug te halen. Voordelen van de nanotechnologie zijn de diepe glans en het feit dat het behandelde oppervlak volledig water en vuil afstotend is. Hierdoor is het eenvoudig schoon te houden waardoor u bespaart op de onderhoudskosten.

We zijn gevestigd in de regio Rotterdam en bestrijken een groot deel van Nederland. U kunt bij ons terecht voor alle specifieke coatingproducten en alle soorten gevelreiniging.

Voor meer informatie of een demonstratie komt één van onze adviseurs graag langs om u te laten zien wat PCT-Coatings voor u kan betekenen. We verlenen diensten aan zowel particulieren als bedrijven.

Meer informatie?

PCT Coatings